Faedah Urutan Zakar

06/28/2015 10:16

Mengurut zakar yang telah didapati sangat bermanfaat dalam merawat masalah lemah ereksi pada lelaki sama ada kerana semakin tua atau kerana apa-apa kekurangan lain dalam badan. Adalah diketahui umum bahawa zakar yang kelihatan lebih kecil jika seseorang tidak mampu untuk mendapatkan ereksi penuh. Ia adalah aliran darah yang membantu zakar menjadi tegang dan keras, dan ia bergantung kepada kesihatan urat dan tisu kawasan zakar pada berapa lama mereka boleh memegang darah ini bersama-sama untuk melakukan hubungan seks.

Hari-hari ini terdapat banyak produk yang dijual di pasaran yang mendakwa untuk meningkatkan saiz zakar dan kualiti ereksi, tetapi keputusan mereka telah didapati alam mediocore dan tidak tahan lama. Dan juga terdapat kesan-kesan sampingan yang dikaitkan dengan produk-produk ini yang mungkin menanggung kerosakan kekal pada zakar, walaupun syarikat-syarikat pemasaran produk-produk ini masih mendakwa bahawa mereka adalah selamat untuk digunakan dan tidak menyebabkan apa-apa jenis kesan sampingan.

Salah satu teknik tertua memperbaiki peredaran darah ke seluruh bahagian badan adalah urut theraby. Mengurut zakar yang membantu dalam meningkatkan saiz dan juga membantu dalam mencapai lebih penuh dan ereksi yang lebih besar dengan meningkatkan aliran darah ke kawasan zakar dan meningkatkan kuasa induk urat dan tisu.

Sesetengah pakar mengatakan bahawa zakar tidak mempunyai otot itu mengurut ia akan menjadi tidak berguna. Walau bagaimanapun beberapa bukti telah menunjukkan bahawa mengurut zakar yang membantu aliran darah ke kawasan zakar dan meningkatkan paras testosteron dan membuat urat dan tisu di kawasan yang lebih kukuh membantu lelaki mencapai ereksi yang lebih panjang berkekalan. Pakar-pakar telah mengembangkan teknik untuk zakar yang memberikan hasil yang positif dalam tempoh yang sangat singkat mengurut. Jelking, belon dan memerah susu adalah kaedah yang paling popular yang mengurut lelaki kebanyakannya suka. Semua bantuan ini dalam meningkatkan panjang dan ukur lilit zakar anda dengan membantu ereksi badan penuh.

Mengurut zakar anda dengan kerap dengan krim, gel atau minyak herba akan menjadikan zakar lebih kuat dan akan mengemukakan dirinya lagi di medan pertempuran. Urut kerap akan membantu membawa masuk lebih banyak darah ke organ-organ pembiakan dengan itu juga membantu dalam meningkatkan libido, keamatan lebih cepat dan ereksi selepas orgasme.

MINYAK BELACAK TOK AYAH - Minyak Urut Yang Tradisional Yang Terbaik Untuk Suami

Back

© 2015 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode